Ovdje, gdje je sve na svome mjestu...

Motel  “Atlantis”  smješten je na samom ulazu u grad Prijedor, u neposrednoj blizini centra grada, pored magistralnog puta Novi Grad – Banja Luka.

Motel je sagrađen  i opremljen po najsavremenijim  svjetskim standardima prateći potrebe modernog poslovnog čovjeka ili turiste. Bogatim sadržajima, funkcionalnošću i opremljenošću nudi  Vam uslugu i vrhunsko zadovoljstvo sa notom luksuza i stila uz  povoljne cijene.

Motel  “Atlantis” na raspolaganju ima 20 luksuzno opremljenih soba i  2 apartmana. Svaka soba opremljena je mini-barom, klima uređajem, LCD televizorom. U svakoj sobi kao i restoranskom prostoru obezbjeđena je Wireless internet konekcija.

Motel “Atlantis” nudi svojim gostima klimatizovan ambijent za organizaciju poslovnih ručaka, prijema, seminara i konferencija sa adekvatnim uređajima za prezentaciju.

Motel  Vam pruža uslugu luksuzno opremljenog i klimatizovanog kafe-bara, restorana sa domaćom i internacionalnom kuhinjom.

U sklopu ponude nudimo Vam takođe i organizaciju raznih vrsta svečanosti i zabava. Prostor je adekvatan za svadbe, rođendane, krštenja i ostale porodične i društvene sadržaje.

Naš objekat posjeduje veliki  i siguran parking prostor sa video-nadzorom.

Rezerviši ranije i uštedi dodatno

Ako rezervišete ranije imate mogućnost uštede i do 15%.